Welkom bij Crack-a-Bit!

Ik ben Isabel, en Crack-a-Bit is mijn uit de kluiten gewassen hobby.

Crack-a-Bit is gestart uit een drang naar gezondere voeding. Echte voeding, met pure ingrediënten, zonder bewaarmiddelen. Voeding die je voedt, en niet zomaar vult.  Voeding met liefde, geduld en passie bereid.

Er is een uitgebreid gamma aan ambachtelijke, home-made crackers , allemaal glutenvrijlactosevrij en de meeste ook koolhydraatarm. Ik werk ook hoofdzakelijk met biologische ingrediënten, en zonder bewaarmiddelen!

Verder zijn er de notenbars, eveneens vervaardigd met hoofdzakelijk biologische ingrediënten, zonder bewaarmiddelen.  Deze zijn een gezond tussendoortje of zelfs een snelle, handige ontbijtoplossing!

Alles wordt kraakvers gemaakt, op bestelling dus. Ik heb vaste bakdagen op vrijdag, zaterdag en zondag.  Bij elke bestelling die je plaatst, ga ik vol enthousiasme aan de slag.  Ik geef je telkens bij de bevestiging een vermoedelijke leverdatum.  Je kan er vervolgens voor kiezen je bestelling zelf af te halen bij me thuis, of te laten opsturen (let op: verzendkosten!). Als je niet te ver weg woont, kom ik de bestelling ook met plezier brengen!