Misschien willen jullie wel weten wie die lekkere crackers en notenbars fabriceert?

Wie is de persoon achter Crack-a-Bit?

Hier alvast wat achtergrond...

Ik ben Isabel, mama van twee tieners (Jeff & Marie), echtgenote van Michel.  Ik woon in Paal, en we hebben een hamster Corni, en een kip Kimpie.

Ik hou van lezen (zowel fictie als non-fictie), wandelen, af en toe een rustig loopje, yin yoga, de zee (mét bijhorende zonsondergang, als het enigszins kan!), de bossen (eigenlijk gewoon de natuur tout-court), en sinds kort lummelen in mijn hangmat.  Dat lummelen heeft ook veel te maken met mijn andere passie: Yoga Nidra!

Verder kan je me bekoren met dingen die handgemaakt zijn, ambachtelijk zijn, met liefde en passie voor het product.

 

Van kleins af aan ben ik gefascineerd door “natuurlijke materialen”, en in die zin is het ook niet vreemd dat ik Materiaalkunde heb gestudeerd aan de KULeuven.

Van maandag tot donderdag kan je me terug vinden bij Flanders Make in Lommel, waar ik projecten leid die te maken hebben met… jawel: materiaalkundige vraagstukken ;-)

 

Maar… het leven is meer dan werken, projecten leiden, huishouden in elkaar puzzelen en  constant “gaan”.  Dat heb ik aan den lijve moge ondervinden.  Na een zeer moeilijke periode in 2020 ben ik me gaan focussen op “gezonde voeding”, wat voor iedereen misschien wel anders kan ingevuld worden.

Voor mij persoonlijk is dat voeding die je niet ziek maakt, die je niet van een “instant high” voorziet en nadien naar meer doet verlangen, maar voeding die je lijf weer in balans kan brengen.  Voeding met vooral natuurlijke ingrediënten.  Zelf gemaakt.  Ambachtelijk dus.  Van biologische oorsprong waar mogelijk, en vooral zonder bewaarmiddelen of allerhande E-nummertjes.

 

Ik geloof oprecht in de kracht van de natuur - en dus ook in de eigen kracht van ons lijf!  Alleen dient het lijf voorzien te worden van de juiste energiebronnen.  En daar wil ik een handje bij helpen.

Ik besef dat niet iedereen de tijd en goesting heeft om zelf aan de slag te gaan voor gezonde tussendoortjes en crackers.  Laat dat nu net zijn dat mij wél energie geeft.  Dus: bij elke bestelling ga ik vol enthousiasme en passie aan de slag.  En dat proef je - echt waar!

 

Ik hoop je binnenkort nog meer nieuws te kunnen vertellen.  

In elk geval kan je me volgen op Instagram en Facebook en blijf je zo automatisch op de hoogte van nieuwe dingen, acties, weetjes, etc.  Ik zie je daar graag!

 

Super dat je hier bent trouwens ;-)

 

Isabel.