Heb je interesse in een abonnementsformule?

Het lukt momenteel nog niet om dit automatisch te laten verlopen, maar als je onderstaand formulier invult, dan ga ik ermee aan de slag.

Aan de hand van de informatie die je doorgeeft, maak ik zo snel mogelijk een voorstel op.

Daarna plan ik je bestelling wekelijks, tweewekelijks of maandelijks in. Je zal wel telkens een betaaluitnodiging krijgen die je nog dient uit te voeren (geen automatische betalingen dus).

Door het aangaan van een abonnement, kan je ook genieten van korting op de producten (niet op eventuele verzending). Mooi meegenomen!

Een abonnementsformule kan je ook ten alle tijde stopzetten, door een eenvoudig mailtje.  Dit dient wel minimaal twee weken voor de volgende leverdatum te gebeuren, zodat ik mijn planning tijdig kan aanpassen.  

Een abonnementsformule wordt voor minimaal vier leveringen aangegaan (bij een maandelijkse formule zijn dit dus vier maanden).

Het kan zijn dat er door bepaalde (voorziene of onvoorziene) omstandigheden een wijziging in het bakschema komt waardoor je je bestelling een weekje later dan voorzien ontvangt. Je wordt hier altijd van op de hoogte gebracht, zodat we samen een herziene planning kunnen maken.